Od dzisiaj Orange oferuje swoim klientom dostęp do ponad 30 milionów utworów, również z możliwością słuchania ulubionej muzyki będąc offline. Spotify Premium będzie dostępne przez 24 miesiące za 0zł w ramach oferty Smart Plan LTE od 80 zł miesięcznie w ofercie z telefonem lub 59,99 zł bez telefonu. Klienci korzystający z innych planów taryfowych Smart Plan, otrzymają darmowy dostęp do Spotify Premium przez trzy miesiące.

Spotify Premium zapewnia natychmiastowy dostęp do ulubionych utworów i artystów, bez reklam, a także daje możliwość słuchania muzyki o każdej porze, w dowolnym miejscu, bez konieczności posiadania dostępu do Internetu. Użytkownicy mogą tworzyć swoje playlisty z ogromnej biblioteki, dzielić się nimi z przyjaciółmi w kanałach społecznościowych, a także słuchać spersonalizowanych zestawów muzycznych dzięki playlistom Odkryj w tym tygodniu, Radar premier oraz składankom Daily Mix.

Spotify to serwis streamignowy wymagający szybkiego połączenia internetowego, zarówno mobilnego, jak i stałego, który zapewni wysoką jakość pracy. Większość użytkowników serwisu w Polsce słucha muzyki za pośrednictwem urządzeń mobilnych, podczas gdy pozostali korzystają z wersji desktopowej oraz konsol. W obu sytuacjach Orange Polska zapewnia odpowiednią infrastrukturę – w przypadku połączenia stałego, jest to światłowód, dostępny dla ponad miliona gospodarstw domowych w Polsce. W przypadku technologii mobilnych, jest to 4G, które obecnie obejmuje 96% populacji naszego kraju.

Amanda Amama

Hill+Knowlton Strategies

amanda.amama@hkstrategies.com

Serwis Spotify podsumował 2016 rok!

Spotify przedstawia Year in Music, czyli coroczne, muzyczne podsumowanie mijającego roku. Przypomnijmy sobie artystów, utwory i momenty, które uczyniły 2016 rok tak ciekawym.