Spotify Premium od teraz dostępne w Orange

Orange wprowadził nową ofertę Spotify Premium dla najbardziej aktywnych fanów, którzy żyją muzyką na co dzień. Od dzisiaj, fani każdego rodzaju muzyki mają dwie opcje korzystania z największego serwisu streamingowego na świecie, dającego dostęp do ponad 30 milionów utworów. Użytkownicy wybranej oferty Smart Plan LTE otrzymają Spotify Premium za darmo nawet przez 2 lata. Klienci pozostałych planów Smart, będą mogli cieszyć się muzyką za pośrednictwem Spotify Premium za darmo przez trzy miesiące.

Od dzisiaj Orange oferuje swoim klientom dostęp do ponad 30 milionów utworów, również z możliwością słuchania ulubionej muzyki będąc offline. Spotify Premium będzie dostępne przez 24 miesiące za 0zł w ramach oferty Smart Plan LTE od 80 zł miesięcznie w ofercie z telefonem lub 59,99 zł bez telefonu. Klienci korzystający z innych planów taryfowych Smart Plan, otrzymają darmowy dostęp do Spotify Premium przez trzy miesiące.

Spotify Premium zapewnia natychmiastowy dostęp do ulubionych utworów i artystów, bez reklam, a także daje możliwość słuchania muzyki o każdej porze, w dowolnym miejscu, bez konieczności posiadania dostępu do Internetu. Użytkownicy mogą tworzyć swoje playlisty z ogromnej biblioteki, dzielić się nimi z przyjaciółmi w kanałach społecznościowych, a także słuchać spersonalizowanych zestawów muzycznych dzięki playlistom Odkryj w tym tygodniu, Radar premier oraz składankom Daily Mix.

Spotify to serwis streamignowy wymagający szybkiego połączenia internetowego, zarówno mobilnego, jak i stałego, który zapewni wysoką jakość pracy. Większość użytkowników serwisu w Polsce słucha muzyki za pośrednictwem urządzeń mobilnych, podczas gdy pozostali korzystają z wersji desktopowej oraz konsol. W obu sytuacjach Orange Polska zapewnia odpowiednią infrastrukturę – w przypadku połączenia stałego, jest to światłowód, dostępny dla ponad miliona gospodarstw domowych w Polsce. W przypadku technologii mobilnych, jest to 4G, które obecnie obejmuje 96% populacji naszego kraju.

Spotify_Premium_Orange_portal.jpg

Serwis Spotify podsumował 2016 rok!

Spotify przedstawia Year in Music, czyli coroczne, muzyczne podsumowanie mijającego roku. Przypomnijmy sobie artystów, utwory i momenty, które uczyniły 2016 rok tak ciekawym.